Éric Abidal confirma su renuncia al cargo y contrato en el Barcelona

El exfutbolista francés expuso que "la situación del club es complicada"

Éric Abidal-Notitarde
Abidal comentó que durante su gestión en el club, intentó «realizar cambios» que consideró «muy importantes para el primer equipo». Foto: Agencia.

Deportes.- Éric Abidal confirma su renuncia al cargo y contrato en el Barcelona. Así lo reveló el exfutbolista francés este 20 de agosto a través de las redes sociales.

Barcelona designa a Ramon Planes, responsable de la secretaría técnica

La decisión se anunció este miércoles, a través de las redes sociales del equipo

Abidal, quién fue secretario técnico del club Blaugrana hasta este martes 18, confirmó que dimitió del cargo y que renuncia «al año de contrato que le quedaba».

El exfutbolista, se despidió de la afición culé a través de una carta publicada en Instagram, escrita totalmente en catalán; donde explica por qué tomó la decisión de renunciar.

Éric Abidal

En el escrito, Abidal señaló fueron «dos temporadas intensas» que da por finalizadas «por decisión propia».

Precisó, que aunque la junta le ratificó este 17 de agosto el cargo, él decidió presentar la dimisión al día siguiente.

Asimismo, el francés comentó que durante su gestión en el club, intentó «realizar cambios» que consideró «muy importantes para el primer equipo».

View this post on Instagram

Benvolguts/des Barcelonistes, Vull aprofitar aquestes línies per acomiadar-me de tots vosaltres. Ho faig des de l’agraïment mes profund per haver pogut compartir dues etapes importants de la meva vida. Una com a jugador i un altre com a responsable de la Secretaria Tècnica del FC Barcelona. Aquest segon comiat contempla 2 anys en els que he intentat treballar per fer un Barça millor. Dues temporades intenses que he Donat de finalitzades per decisió pròpia. Malgrat que la Junta Directiva hem va ratificar dilluns en el meu càrrec, dimarts passat vaig presentar la meva dimissió. En els darrers dos anys he intentat ralitzar canvis que creia molt importants per al futur del primer equip. Malgrat el meu convenciment i la meva insistència no ho he aconseguit. Es per això que crec que ha arribat el moment de possar punt i final a la meva vinculació amb el club. Vull deixar constància de que he renunciat a l’any de contracte que encara tenia amb el FCBarcelona. Avui la situació del club es complicada, però no tingueu cap dubte de que desitjo de tot cor que es pugui superar i que els èxits tornin aviat tal i com es mereix aquest gran club. Gràcies eternes a tots. Visca el Barça i Visca Catalunya. Eric Abidal

A post shared by E.Abidal Official (@abi22ericabidal) on

Sin embargo, «a pesar del convencimiento y la insistencia», no los logró conseguir.

Por tal motivo, según indica el escrito, Abidal considera que «ha llegado el momento de poner el punto y final» a su relación con el Club culé.

También, el exfutbolista expuso que «la situación del club es complicada», pero resaltó que desea «de todo corazón» que el equipo se pueda superar.

De igual manera, expresó que espera » que los éxitos vuelvan temprano tal y como se merece este gran club».